image

Rólunk mondták

ügyfelünk véleménye

A vállalkozásom megalapítása óta dolgozom együtt a Komplex Könyveléssel, amit Márti vezet. Pontos, körültekintő szoilgáltatást kapok az irodától a kezdetek óta. Időben tájékoztatnak az aktuális változásokról és rengeteg hasznos tanácsot, tippet kaptam tőlük, ami segítette a munkámat. A bevallásaim mindig határidőre elkészülnek és fizetési kötelezettségeimről időben informálva vagyok. Elégedett vagyok a szolgáltatással, a díjak, amivel dolgoznak abszolút korrektek. Budapesti a cégem, az iroda Szigetszentmiklóson van, de emiatt soha semmilyen fennakadás nem volt a munkában. MIndenkinek ajánlani tudom.

ügyfelünk véleménye

Töb mint 10 éve az első cégem alapításakor ismerkedtünk meg egy balatoni vitorlázáson, azóta dolgozunk együtt. Az idő elszállt, nekem azóta már több cégem van, Márti pedig irodát alapított. Mindig magától értetődő volt, hogy nála könyveltetek, mert prudens munkavégzése lenyűgözött. Az évek során rengeteg alkalommal járt el az adóhatóságoknál és önkormányzatoknál a nevemben, mindig jó munkát végzett. Remek szolgáltatás nyújt az iroda megfizethető áron.

ügyfelünk véleménye

Egy kis üzletet vezetek, kozmetikusok és manikűrösok dolgoznak benne. A könyvelést az elejétől fogva Mártira bízom, és eddig sosem kellett benne csalódnunk, a lányoknak is készségesen segít, ha valamit nem értenek, nekem pedig eddig sosem kellett büntetést fizetnem, mindig mindent rendben talált a céggel a NAV, és a hatékonyabb működéshez is kaptam tőle jó tippeket.